Uansett hva det er slags lag eller forening man bedriver tiden med så er det alltid en fordel å være på nett. Facebook brukes mye til dette, og da i form av nyheter, kunngjøringer etc, men det er bestandig bra å ha et eget offisielt nettsted som man kan benytte seg av.

Ved hjelp av dagens teknologi og utviklingen som har vært i løpet av de siste årene så er det i dag utrolig enkelt og fullstendig ukomplisert å drive et nettsted – og det beste av alt er at det er skikkelig billig også!

I denne artikkelen kan du lese mer om det å drive et nettsted, og da får du i praksis se hvor enkelt det faktisk er. Du vil garantert blir overrasket.

Men tilbake til det å ha et nettsted: det er bestandig greit å kunne henvise lesere eller interessenter til et eget nettsted, og dette skal man ikke undervurdere. Det er også en god plass å legge ut dokumentasjon på, og i mange søknadsprosesser er et nettsted veldig kjekt å kunne henvise til. Og som sagt: det er helt enkelt å lære seg.

Når man har et nettsted så kan man vurdere å legge til sosiale profiler i tillegg, og også dette er noe som vi anbefaler. Lag en egen Facebook-side hvor informasjon også deles, og man vil da være tilstede på to forskjellige plattformer. I tillegg kan det være smart å benytte seg av Twitter hvis man føler at det er et behov for det. Også der kan man dele noen små drypp av det man jobber med og som man klarer å utføre. Husk på én ting: man kan ikke blir for synlig i nærmiljøet, og dette er det viktig at man husker på til enhver tid.

Og husk på enda en ting: når du først har fikset en side til foreningen er det ekstremt viktig at denne blir holdt oppdatert. Det er mange som ikke gjør det, og dette virker rett og slett litt uprofesjonelt.